• Kolegji Biznesi

  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 

Kontakti PrizrenPRIZREN

Republika e Kosovës
20 000 Prizren 
Rr. Joni, përballë stacionit të autobusëve

tel: 
+383 (0)29 230 555
+383 (0)44 200 681
+383 (0)44 131 027
+383 (0)44 786 593

e-mail: 
info@kolegjibiznesi.com