• Kolegji Biznesi

  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 

Juridik - Penal

Fakulteti Juridik – E Drejta penale

4+1

 

Mësimdhënësi

Mësimdhënësi

Syllabuset

 

 

Metodologjia kërkimore shkencore

O

Dr. Sylë Sylanaj

Shkarko

 

E Drejta penale materiale

O

Dr. Qebir Avziu

Shkarko

 

Kriminologji me Penologji

O

Dr. Afrim Osmani

Shkarko

 

E Drejta e procedurës penale

O

Dr. Kadri Bicaj

Shkarko

 

Mbrojtja e Drejtave të Njeriut në Procedurë Penale

O

Dr. Hava Bujupaj Ismajli

Shkarko

 

Klinika ligjore

Z

Dr. Hava Bujupaj Ismajli

Shkarko

 

E Drejta tatimore

Z

Dr. Agim Berisha

Shkarko