• Kolegji Biznesi

  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 

Kontakti VushtrriVUSHTRRI

Republika e Kosovës
42 000 Vushtrri 
Kompleksi i bankave, kati i dytë

tel: 
+383 (0)45 528 291
+383 (0)45 522 828

e-mail: 
info@kolegjibiznesi.com